woensdag 15 juni 2022

Kom ook naar de gezelligste Haringparty van Walcheren!

De Haringparty Veere is een niet te missen evenement voor heel Walcheren en Noord-Beveland om zakelijke en/of privé contacten aan te halen, onder het genot van de eerste Hollandse Nieuwe en een goed glas wijn of een heerlijk biertje.

Haringparty Veere is er voor iedereen. Geen besloten feest maar toegankelijk voor een breed publiek. Zowel bedrijfsleven (uit alle branches) als ook ambtenaren en particulieren. Erg interessant om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen.

Haringparty Veere is 'net een beetje anders'

Steun de goede doelen

Elk jaar doneren wij aan het goede doel.Dit jaar is onze goede doel

De loterij

De opbrengst van de loterij gaat 100% naar de goede doelen! Maak tijdens de Haringparty Veere kans op fantastische prijzen

Netwerken en gezelligheid!

HaringParty Veere was de afgelopen jaren echt een feestje. Naast netwerken en bijkletsen dus ook even de voetjes van de vloer.. Om het geheel een feestelijke uitstraling te geven hanteren wij dit jaar wederom een dresscode. Let op: dit is geen verplichting!

Tenue de Ville
Ibiza Chique

Sponsors

hoofdsponsor editie 2022
Plus sponsors editie 2022
Sponsors editie 2022

Locatie

De Haringparty Veere vindt op woensdag 15 juni 2022 van 18.00 tot 22.00 uur plaats in Visrestaurant & Brasserie Fine Veere

Maak kennis met Brasserie Fine Veere op: www.fineveere.nl

Polredijk 19
4351 RT Veere

+31 (0)118-855848

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in op de nieuwsbrief van FiftyOne Walcheren en blijf op de hoogte van onze events en activiteiten

Fifty One Walcheren

Haringparty Veere is een initiatief van de serviceclub FiftyOne Walcheren (KvK 53565479). De opbrengst van deze avond staat geheel in het teken van het goede doel.

Follow us on social

© 2019 Haringparty Veere een initiatief van FiftyOne Walcheren | Powered by ONLINEDIENSTEN.EU